Di Mulakan Dengan

Di Mulakan Dengan

Surah An-Nur ayat 35

Surah An-Nur ayat 35
Amalkanlah ayat ini..insyaAllah urusan seharian dipermudahkan Allah

Friday, December 4, 2009

Biar betul???

Assalamualaikum... Selawat dan salam buat junjungan Muhammad SAW.
dalam kesenangan ade kesusahan.. Harungi hidup dengan tenang, Jangan lupa. Kita ada ALLAH.. Umat Islam harus cemerlang.. Hari ini mesti lebih baik dari semalam..

Aku dengan tak semena telahpon d suggest kan oleh facebook utk add my teacher mase sekolah dulu, namanya Maizatul Adziah..betul ke x eja ni tah... Dengan tak meneliti sedalamnya aku add je, sbb aku rasa aku kenal ckg tuh, lg pon x byk org nama mcm tuh.. Jd aku add aje la...

Lepas add, aku saje2 la menerjah friends my teacher tuh... Skali dengan tekejut monyetnye, aku terjumpa beberapa byk lg fb guru2 sekolah yg sama.. Mak ai, mmg btl aku lg ketinggalan dunia tanpa sempadan nih.huhuhu. Yang aku tekezut giler, Ustaz dgn Ustazah skali ade.. Aku pon ape lg.. Add aje semua yg aku jumpa.. Kalau d terima ade la nanti.. Kalau x xde la..hehehe.. Aku pun fb bukan la slalu sgt update.. sekadar bukak tgk2 mcm tu je..
Kalau nak mcm org lain, nak main game pape dlm tuh, xde la... Bukan minat aku main game, x tau nape.. Pagi td je mase tunggu ujan berenti aku ade main game dalam Handphone aku, tu pon game SUDOKU.. tu sbb dlm blog nih aku letakkan SUDOKU di sibe nye..hehehe.. K la, xde pape lg kut..hehehe, sebenarnye nak post mende lain, lain lg jdnye..hukhuk.. Okey la guru2 ku sekalian, Aku amat berharap guru2ku gunakanlah facebook tu sebagai satu wadah mendidik dan berdakwah.. Tegaknya Islam d masa hadapan dengan Tangan kita sekarang...
Salam Perjuangan.. Salam Rindu pada guru2....

3 comments:

FdausAmad said...

salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.Rilek rilek.

selambe...

anak muallaf said...

Salam,
Alhamdulillah dapat anak murid yang sentiasa mendoakan gurunya..

... said...

Salam. Blog, FB, YM, MS boleh menjadi wadah dakwah yang berkesan jika dieksploitasi dengan baik. Pisau dan mentimun di tangan kita. Terpulang pada kita untuk membentuk timun itu atau meracik-raciknya dengan ganas...